Gå til sidens hovedinnhold

Scoret for Norge

Både Max Williamsen og Oskar Sivertsen bidro til seire for Norge på lørdag

De to KBK-spillerne var med på hvert sitt aldersbestemte landslag, henholdsvis U18 og U17, lørdag.

Sivertsen var med fra start for U17-landslaget mot Russland på Marbella. Laget slo England tidligere i uken og fulgte det opp med nok en sterk seier her.

To tidlige scoringer før det var spilt 20 minutter sørget for at Norge tidlig tok kommandoen i kampen. Og det ble ytterligere forsterket rett før pause da Sivertsen satte inn 3-0 for Norge.

Slik ble målet beskrevet under livedekningen av kampen på fotball.no:

– Braut Tjåland lobber gjennom mot Siira Sivertsen. Han kommer litt skrått for mål, men kikker opp og lader slegga. Han fyrer av til venstre for 5-meteren og ballen går inn! 3-0 til Norge.

Russerne reduserte til 3-1 i andre omgang, men kom ikke nærmere enn det. Sivertsen var på banen til det 71. minutt. Da ble han byttet ut.

Overlegen seier

Også Max Williamsen fikk sjansen fra start da Norges U18-lag møtte Wales på Release Arena i Sandfjord. Og Norge valset over britene.

Men det tok tid før første scoring kom. Norge fikk ikke hull på byllen før i det 45. minutt, men det holdt til ledelse til pause.

Etter hvilen åpnet slusene seg for det norge laget. Fire mål i andre omgang og fem totalt ble fasit da dommeren blåste av kampen. Williamsen spilte nesten hele kampen i Norges forsvar. Han ble byttet ut etter 81 minutters spill.

Kommentarer til denne saken