Mannen er siktet for dødelig vold mot en 46 år gammel mann. Trøndelag politidistrikt siktet tirsdag mannen for kroppskrenkelse, men siktelsen har blitt endret, opplyser politiet i en pressemelding.

Mannen ble pågrepet mandag kveld etter at politiet fikk opplysninger om at det skal ha vært en fysisk krangel mellom de to i forkant av at 46-åringen forsvant. Han er fortsatt ikke funnet.

– Opplysninger i etterforskningen gjør at vi mener det er grunn til å utvide siktelsen, sier påtaleansvarlig politiadvokat Bente Bøklepp.

Siktede ble onsdag varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud i to uker.

Den siktede mannen og 46-åringen er bekjente og tilhører et kriminelt miljø i området. Begge er kjent for politiet fra tidligere.

Politiet fortsetter med søk etter den savnede mannen og får materiell- og personellbistand fra Sivilforsvaret.

– Selv om siktelsen er utvidet, etterforsker politiet fortsatt saken ut fra flere mulige forklaringer om hva som har skjedd med den savnede mannen. Dersom noen har informasjon eller observasjoner av den savnede, ønsker vi at dette meldes til politiet, opplyser Bøklepp.

46-åringen ble meldt savnet av familien lørdag 1. oktober, og politiet har foretatt en rekke avhør, gjort kriminaltekniske undersøkelser og undersøkt elektroniske spor – i tillegg til søk etter den savnede.