– Dette er en perfekt match som kombinerer TV 2s sportsposisjon med Amedias sterke tilstedeværelse over hele landet. Dette er en god avtale for både Amedia og TV 2, men publikum og norsk idrett blir de største vinnerne. Dette sportstilbudet skal se dagens lys før neste sesong, og vi går nå i gang med forberedelsene, sier Olav T. Sandnes og Anders Møller Opdahl i en pressemelding.

Duoen var på Ullevaal stadion for å markere at Amedia og TV 2 torsdag startet et samarbeid som sikter på å gi historisk bred dekning av norsk idrett.

– Vi er stolte av å ha sikret oss viktige rettigheter innen fotball, håndball og ishockey for vårt publikum, og jeg vil særlig trekke fram OBOS-ligaen som et viktig tilskudd til vårt tilbud. Fordi lokalavisen og den lokale klubben er limet i lokalsamfunn i hele Norge. Vi har også satset på Direktesport, som del av innholdstilbudet, og opplever stor interesse fra våre abonnenter. Nå ser vi fram til å videreutvikle produktet og brukeropplevelsen sammen med TV 2, sier Opdahl i pressemeldingen.

Hva betyr det for Tidens Krav?

Tidens Krav har de siste årene strømmet utvalgte fjerdedivisjonskamper på tk.no. Det vil vi fortsette å gjøre fram til det nye sportstilbudet er på plass.

Den nye avtalen betyr at over 5.000 fotball-, håndball- og ishockeykamper, blir tilgjengelig for Amedias abonnenter når det nye tilbudet er på plass.

Vil styrke fotballinteressen

Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund (NFF), var også på Ullevaal. Han mener at avtalen vil bidra til å styrke fotballinteressen i Norge.

– NFF er glad for at vi gjennom denne avtalen får en bred visning av kamper helt ned til 4. divisjon – noe som er unikt i norsk sammenheng. Vi er overbevist om at det vil bidra til å styrke fotballinteressen lokalt over hele landet. Avtalen sikrer også en bred distribusjon av aldersbestemte landskamper, noe som er viktig for NFF og mange ute i Fotball-Norge som ønsker å følge våre største talenter, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF.