Gå til sidens hovedinnhold

Saklighet og etterrettelighet om sykehusene

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Tidligere i sommer kom jeg med spørsmål til Sp om hvor de står i kampen om å beholde fire sykehus i M&R. Kjersti Toppe svarte at de ønsker å beholde føde/akutt i Kristiansund.

Deretter ble jeg omtrent idioterklært av flere.

Jeg tror den krasseste kritikken kom fra Kristiansund Senterparti hvor jeg omtrent beskyldes for å ødelegge hele valgkampen.

Klippet og limt fra Ksu Sp sine fb-sider:

«Senterpartiet går ikke inn i en regjering som ikke vil støtte varig tilbud innen føde og akutt ved sykehuset i Kristiansund. Jeg kjenner ikke Rune Kristiansens motiver for å spekulere i hva Senterpartiet mener. Gjør han dette av uvitenhet, er han unnskyldt. Gjør han dette med vitende og vilje blir det verre. Da bringer han valgkampen inn på et spor vi ikke bør være bekjent av. Saklighet og etterrettelighet, tillit og troverdighet bør Kristiansen forsøke neste gang. Hvis Kristiansen fremdeles er i tvil anbefaler vi at han møter på rådhusplassen i Kristiansund 31. juli. Da kan han få svar direkte fra partileder Trygve Slagsvold Vedum. Steinar H. Høgsve Leder Kristiansund Senterparti»

Da skal vi forsøke hva Mr Høgsve etterlyser, etterrettelighet og saklighet.

Hvis, og bare hvis, Sp kommer i en posisjon til å være med i en ny regjering, holder dere da ord? (Se øverst i skrivet til Høgsve.)

Så i samme må jeg spørre, hvis Sp går i ledertog med Arbeiderpartiet som har gjort det 100% klinkende klart at å støtte et sykehus i Kristiansund er uaktuelt, hva da og hvordan løser dere denne?

Nå er det jeg som etterlyser saklighet og etterrettelighet, folket har rett til å vite sannheten, ikke sant?

Jeg holder fast på det jeg tidligere skrev, Sp er ingen garantist for at vi får beholde sykehuset oss, og det eneste partiet som har fire sykehus i M&R i sine programmer er Rødt. Det ser heldigvis ut som folk har våknet og selv ser hva Sp står i kampen for Nordmøre og de seiler akterut på meningsmålingene også. Bare for å ha sagt det, Rødt går fremover.

Godt valg, folkens.

Les også

Greinalaust om sykehus

Les også

Har vi glemt «sykehusgarantisten»?

Les også

Rødts forvrengning i sykehussaken

Kommentarer til denne saken