- Har ingen steder å dra

Kristoffer Flatval, Fride Dimmen Stokke og Madeleine Soleim synes det er dårlig at utelivsbransjen i Kristiansund ikke har hatt et tilbud for russen om lørdagene.

Kristoffer Flatval, Fride Dimmen Stokke og Madeleine Soleim synes det er dårlig at utelivsbransjen i Kristiansund ikke har hatt et tilbud for russen om lørdagene.

Artikkelen er over 6 år gammel

Russen fortviler: Det finnes ikke ett utested i Kristiansund som har 18-årsgrense på lørdager.

DEL

- Vi har vært «stuck» i Vanndamman eller på hjemmefester. Jeg synes det er tåpelig at utelivsbransjen i byen ikke har noe å tilby for folk vår aldersgruppe om lørdagene, sier Fride Dimmen Stokke, som er avgangselev på Altanten videregående skole.

- Nå er det jo ikke flere lørdager igjen av russetida, men dette handler ikke bare om oss som er russ - det handler om 18- og 19-åringer generelt. Det er kun 20-årssteder på lørdager. Det er for dårlig, sier Kristoffer Flatval.

Madeleine Soleim er enig.

- Vi har hatt godt samarbeid med kommunen gjennom russetida, men samarbeidet med utelivsbransjen har vært fraværende. På lørdagene har vi følt oss litt som 16-åringer som har møttes på husfest, sier hun.

- De som driver uteliv i byen bør tenke seg om til neste år - det må finnes et tilbud på lørdager til folk som har rundet 18 og som i tillegg er russ, sier Dimmen Stokke.

De tre rødrussene understreker at de har hatt en kanonbra russefeiring så langt, selv om skjenkenekten om lørdagene har føltes urettferdig.

- Vi har hatt det helt konge! Nå ser vi frem til en heidundrende feiring natt til 17., sier Dimmen Stokke.

Trekløveret forteller at de har mange knuter, og alle nikker når vi spør om de har løpt naken ned Kaibakken.

- Det var sinnssykt. Det er nok det drøyeste jeg har gjort. Jeg tror aldri jeg har løpt så fort før, ler Dimmen Stokke.

Har du gjort, eller skal du gjøre noen kule russeknutestunts? Tips oss gjerne på 99 28 71 88!

Til høyre kan du se video av Elias Manfredi som løp gjennom Tingvoll sentrum i blanke messingen.

Artikkeltags