Det skjer mye spennende på Innlandet for tiden. Fredag inviterer Dødeladen Café til humorkveld med Egil Skurdal, Hallvard Dyrnes og Laurits Lundgård. Gjengen har hatt flere standupshow i hele Norge og har vært å se på TV blant annet på Latter Live, Hvite Gutter og Senkveld.

– Nå slår de seg sammen for å underholde Kristiansund med et helaftens standupshow! Hallvard gleder seg spesielt da han er halvt kristiansunder og stort sett bare har spist blandaball og fishan i alle sommerferier, skriver Foreningen Innlendingen i en pressemelding.

Lørdag kommer Dockery Dawgs fra Trøndelag for å servere en skikkelig blueskveld. Dockery Dawgs har gitt ut flere plater og turnert i innland og utland og består av vokalist Geir Engen Hansen og gitarist John Ivar Reitan.

Rock på Kulturfabrikken

Bandet BACK:N:BLACK fra Sveits er på Europa-turné, og legger inn et besøk hos Kulturfabrikken fredag 21. oktober. Som navnet tilsier spiller bandet utelukkende låter fra legendene i AC/DC.

Duoen Stokk & Stein fra Kristiansund skal levere en kveld med coverlåter på klubbscenen lørdag. På repertoaret har de blant annet Pink Floyd, The Beatles, Fleetwood Mac og Tom Petty – i tillegg til sine egne låter. Duoen, bestående av Stein Arne Paulsen og Per Dagfinn Fagerli, startet i 2013 og har sitt utspring fra gruppa «Winds of Change».

Legg inn eller finn arrangementer

Tidens Kravs arrangementskalender er et smart sted å starte om du vil finne ut hva som skjer på Nordmøre.

I helgen blir det blant annet kammerkonsert i Frei Kirke, r. Hook Tribute med Keith Austin Trio på Hjørnet bar i Kristiansund og basar på Frei. Du finner alle arrangementene ved å trykke her.