Gå til sidens hovedinnhold

Ris og ros i helsevesenet

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi er de aller fleste av oss, opptatt av helsevesenet. Et godt og trygt helsevesen er viktig for oss alle og derfor gis det stor oppmerksomhet. I mediespaltene er det ikke så sjelden at denne viktige del av vår velferd, blir gitt plass.

I helsevesenet som i alle andre deler av den offentlige tjenesteproduksjon, vil en av og til måtte oppleve hendelser som kunne/burde vært unngått og i slike tilfeller er det viktig med tett og saklig oppfølging av både fra medias side og fra tilsynsmyndigheter. Vi skal naturlig vis ha færrest mulig uheldige hendelser.

Når jeg nå tar pennen fatt denne gang så er det fordi jeg for ikke så lenge siden ble utskrevet fra Molde sykehus etter behandling av kreftsykdom. Selv om opphold og behandling ble noe mer omfattende enn både jeg og sykehusets høyt kvalifiserte personale så for seg, er jeg nå hjemme og min tilstand bedrer seg dag for dag.

Slik jeg føler meg nå, så er det gleden over å ha vært så heldig å ha blitt tatt skikkelig vare på av vårt helsevesen som er det mest framtredende. Først min fastlege Andre Liepelt og så videre de flotte og godt kvalifiserte team på Kirurgen A ved Molde sykehus. Jeg ønsker å gi dere alle en stor takk. Dere er bare helt fantastiske alle sammen.

Kommentarer til denne saken