Håper mange blir med på minnemarsj

Harald Solvik var en ildsjel av de sjeldne. Lørdag blir det minnemarsj.

Harald Solvik var en ildsjel av de sjeldne. Lørdag blir det minnemarsj.

Lørdag arrangerer turstigruppa i Rindal IL Harald Solviks minnemarsj for andre gang. Marsjen er til heder for ildsjelen fra idrettslaget som døde i fjor.

DEL

Det er felles avmarsj fra skimuseet klokka 14.30, men det er også mulig å gå på egen hånd. Da er starten mellom 14.00 og 16.00.

Deltakerne kan velge mellom ulike traseer (2 km, 4 km og 6,5 km), skriver Rindal IL i en pressemelding.

Marsjen gjennomføres i det flotte turstinettet som Harald har etablert i Igltjønna- og Åsan-området øst for Rindal sentrum. Start og innkomst er lagt til Rindal Skimuseum.

Rindal er et eldorado for de som er interessert i friluftsliv. Naturen her gir muligheter for allsidige naturopplevelser alle årstider, enten du vil gå på toppturer eller besøke et av flere «barnevennlige» turmål.

Turstigruppa i Rindal IL har siden 1998 arbeidet for å legge forholdene til rette for at flest mulig skal komme seg ut både sommer og vinter. Det startet med rydding, merking og skilting av stier opp til en del fjelltopper rundt om i kommunen.

Turstigruppa har arrangert Fjelltrimmen hvert år siden 2002. Det er satt opp informasjonstavler ved startpunktet og ved varden på toppen er det en trimboks hvor alle kan skrive navnet sitt.

I tillegg til å arrangere den årlige Fjelltrimmen og fellesturer i og utenfor kommunen, har gruppa opparbeidet, merket og vedlikeholdt turstier, laget turkart over Trollheimen og bygd grillhytte og gapahuker for barnevennlige turmål.


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om din turopplevelse!

Artikkeltags