Helg med revy

Møst Revyteater er i aksjon i helga.

Møst Revyteater er i aksjon i helga.

Artikkelen er over 4 år gammel

Den som er glad i revy bør holde seg på Nordmøre i helga.

DEL

Lokal revy og teater er fortsatt populært på våre kanter, ikke minst på bygdene. Lørdag kveld er det revy både i Eide, Surnadal og på Møst.

Eide revylag gjorde comeback i fjor etter flere års pause, og er tilbake i helga med «Eiderevyen 2015 - hopp id». I Eidshallen er det lagt opp til kun én forestilling - men med muligheter for ekstraforestilling ...

På Møst er det Møst revyteater som inviterer til «Mykkjy på kanten, men ikkje over».

I Surnadal kommer etablerte Honnignsvågrevyen på besøk. De har de siste 10-15 årene gjort stor suksess over hele landet med sin typiske nordnorske humor.

Vi sier ikke mer om den saken ...

Sjekk også vår kalender om hva som skjer på Nordmøre i helga.

Aktiv

Kristiansund operakor er en aktiv gjeng som gjør mye mer enn å synge opera.

De er akkurat ferdig med Operafestukene, og er følgelig i godt slag. Fredag tar de turen til Frei kirke, for å synge salmer. Publikum får anlending til å være med.

Lørdag er det samme opplegget i Kvernes kirke, søndag går turen til Bud.

I Smølahallen

Sola skal ikke ha vist seg mange vårdager før korpsene våkner til liv.

Smøla Janitsjar er vanligvis mest aktiv sommers tid, men i Smølahallen lørdag kveld inviterer de til konsert, i litt mindre format enn hva de vanligvis legger opp til.

Tustna skolemusikk tar imot Ynglingeforeningens musikkorps søndag ettermiddag. Korpsaktivitet er noe man kan holde på med fra man er 10 til 80 (minst!), og det vil man til fulle få demonstrert i SørTustna forsamlinghus.

Tempo skal til NM neste helg og gjør en øvingskonsert på Atlanten ungdoms- og kulturskole søndag ettermiddag. Også Frei Hornmusikk, som nylig deltok i NM i Brass i Bergen, blir med.

Søndag kveld er det konsert med dansere og Averøy ungdomskorps i samfunnssalen.

Sjekk også vår kalender om hva som skjer på Nordmøre i helga.

Artikkeltags