Gå til sidens hovedinnhold

Rekordvalg for Rødt – takk for innsatsen

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Rødt har gjennomført et brakvalg, både nasjonalt og i Møre og Romsdal.

Ved sist stortingsvalg fikk Rødt 1,2% i fylket. Med det som bakteppe står resultatene fra årets valg som en ren seier for Rødt, både nasjonalt der vi ligger an til å få inn 8 representanter, og i Møre og Romsdal der vi foreløpig ender på fantastiske 3,3% noe som tilsvarer en 2,1% økning fra sist valg.

Nå har vi endelig fått betalt for en temmelig intens valgperiode.

Mange har vært veldig aktive både på sosiale medier, på stands, i ulike medier og i samtaler med venner og bekjente. Det meste har dreid seg om politikk og om politisk retning for Norge etter valget. Dette er helt uvurderlig for Rødt som parti.

Rødt Møre og Romsdal har aldri hatt et så høyt trykk på aktiviteter i en valgkamp før. Dette gjenspeiles også i vekst i lokallagene og i antall lokallag. Rødt har vokst enormt, og vi skal fortsette å vokse de neste årene.

Nå ser vi framover og gleder oss til at et sterkt Rødt på Stortinget skal greie å holde den nye regjeringa til en politikk som ligger langt til venstre for dagens høyreregjerings valgte retning.

Samtidig retter Rødt Møre og Romsdal blikket mot kommune- og fylkestingsvalget i 2023.

Rødt Møre og Romsdal ønsker å rette en enorm takk til alle våre medlemmer, våre sympatisører og alle som har lagt Rødts stemmeseddel i urnen i løpet av valgperioden 2021.

Takk til dere alle!

Kommentarer til denne saken