Frank Sves reaksjon var som ventet.

Utgangspunktet for diskusjon er som følger.

Ifølge RB-nett av 30. november 2022, gikk Frank Sve 24. november 2022 ut i media og fortalte at det ikke blir bygd en meter veg på E136 (Romsdalen) dersom ikke Nye Veier AS får en milliard kroner mer å rutte med i 2023. Frank Sve sa dette til Romsdals Budstikke: Når vi ser prisstigningen som er på vegprosjekt, trenger Nye Veier AS å bli tilført en ekstra milliard kroner i 2023. Får ikke Nye Veier mer penger til rådighet, kommer det ikke til å bli bygd en meter ny veg på E136 neste år eller året etter.

På RB-nett 30. november 2022, blir Frank Sves påstand vedrørende kroner og fremdrift på E136, avvist av Nye Veiers egen kommunikasjonsdirektør Christian Altmann. Altmann stiller også spørsmålet om hvor Sve har sin påstand fra.

At Frank Sve helst ønsker å ha sine påstander uimotsagt, er ikke uventet. Han vet jo best det meste og så setter han seg jo skikkelig inn i sakene. Når nå Frank Sve går til angrep på meg fordi jeg pirker borti hans måte å drive politikk på, så ønsker han med det å fortelle at det er bare å holde fingrene fra fatet, dette er det han som kan mest om, ja, kanskje alt.

Nei, Frank Sve; inntil du klarer å tilbakevise det som fremkommer vedr. saken på RB-nett, velger jeg å holde fast ved det som jeg har sagt så langt.