Ole Gunnar Solskjær er hardt presset etter svake resultater den siste tiden. Spørsmålet om Rodgers kunne tenke seg å overta på Old Trafford ble spurt på Leicester-managerens pressekonferanse i forkant av helgens Premier League-kamp mot Chelsea.

– To ting: For det første er det veldig respektløst å stille det spørsmålet når det er en manager i jobben, en god manager og en bra mann som jobber hardt med den klubben, sa Rodgers.

– For det andre kan jeg ikke kommentere noe som ikke er reelt. Jeg er manager i Leicester, stolt av å være her, privilegert og fullt opptatt av å gjøre en jobb for spillerne, klubben og eierne. Det er kjernen, alt annet er støy.

Rodgers har siden han fikk jobben i Leicester stadig vært nevnt som aktuell for jobber i store klubber. De siste årene er han lansert som aktuell for managerjobben i Arsenal, Tottenham og Newcastle.

– Det gjør ikke meg noe, for jeg er alltid opptatt av vår neste kamp, men det kan være frustrerende for supporterne og også for spillerne. Det kan virke destabiliserende, sa Rodgers.

– Dagens fotball er full av spekulasjon og rykter, men jeg bruker ikke tid på det.