Når en jurist innvalgt til å være med på å lede landet, kan gulpe opp et slikt skadelig og lite gjennomtenkt forslag, sier jeg som Jehovas Vitne, «Våkn Opp». Det er all grunn, ikke minst for Venstres velgere , til å tenke over hva Raja i sin populisme foreslår.

Raja støtter her ungd. partiene i Venstre, Høyre og Frp, som jeg har hatt kontakt med, og prøvd å formidle virkeligheten. Men i tåka fra egne hasjpiper evner de ikke å se lenger enn til hodet av pipa. Det er jo grunn til å tro at også disse har en plan for livet videre, men egopopulismen overgår vettet. De tenker ikke på kommende egne barn osv. og tror kanskje at det er mulig å reversere hasjavhengigheten. Eller sier som de mange jeg diskuterte med, det er enkelt å slutte med hasj, en blir ikke avhengig og behøver ikke sterkere stoffer osv. Galskap.

Raja burde vært stilt for riksrett for å oppfordre til sin «hasj-revolusjon». Det triste er at slike toppolitikere o.a. ikke kan sparkes fra jobben slik andre ansatte blir, når de så tydeligvis er mangel på sunn dømmekraft.

Hasj gir hallusinasjoner etc. og er inngangsporten til sterkere stoffer, voldskriminalitet osv. Dette har jeg personlig opplevd gjennom mange års arbeid med/blant unge kriminelle. To ganger har jeg hatt jaktkniven på strupen, av ukontrollerte hasjrusede unggutter.

Fakta som Raja-kameratene ikke vil vite: Når jeg etter 10 års arb. bl.a. som bestyrer i sosialen i Sverige, ser på den første norske ungd. gruppa jeg sloss med i Hønefoss, så døde svært mange av overdose. En dag lå 3 unge menn utslått på S.Torv. En overlevde da, men ikke lenge. Alle disse hadde jeg hatt mange og lange samtaler med, og når de visste at slutten nærmet seg, de levde jo ikke, bare eksisterte, da var de selvsagt enige med meg. Da nytter det lite med bedre sent enn aldri.

Raja o.a. liberalfanatikere, prøv å se ting i en større sammenheng. I USA er det nærmest fritt fram for hasj i flere stater. 30-40 % unge faller ut av skolen. Hasj er ikke lenger nok, de må ha sterkere stoffer. Det får de fra S-Amerika. Narkokartellene der viser ingen nåde. I mitt kjære Ecuador er 300 innsatte kriminelle blitt halshugget på sine celler i år. Kampen om kokainleveransene til Statene er grusom. Som politiker bør Raja ta en alvorlig prat med noen med erfaring - han har ingen garanti for at hans egne evtl. barn e.a. blir hasjavhengig osv.

Til alle stemmeberettigede er det kun én ting å si: Unngå - ja avsky slike partier som kun tenker på seg selv.