– Prøve tatt og sak opprettes

Politiet møtte på en nordmøring som mistenkes for å ha gjort noe du absolutt ikke skal gjøre før du setter deg bak rattet.

DEL

Operasjonsleder Sindre Molnes hos politiet i Møre og Romsdal forteller om en særdeles rolig natt på Nordmøre, men en lokal mann i trettiårene sørget for at politiet fikk noe å gjøre til tross for det.

Ble kontrollert av politiet

Nordmøringen ble stoppet av politiet til kontroll på Averøy, og politiet fattet raskt mistanke om at ikke alt var som det skulle med sjåføren. Etter en prøve fikk politiet bekreftet magefølelsen sin, og det blir opprettet sak mot nordmøringen. For strengt tatt skulle mannen aldri vært bak rattet.

– En politipatrulje støtte på føreren på Averøyveien like over midnatt. Han framsto beruset, og det ble gjennomført en promillekontroll, og mannen blåste til over lovlig verdi på utåndingsprøven, sier operasjonsleder Molnes.

– Var det noe spesielt som førte til mistanken mot mannen?

– I utgangspunktet ikke. Politiet stopper og kontroller biler rett som det er på veiene i Møre og Romsdal, så det var nok ikke så mye mer dramatisk enn det, forklarer Molnes.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken