[Nettavisen]: Er du en av de som betaler «Viaplay Total», hvor du kan se ubegrenset med kamper fra Premier League, har du kanskje merket at prisene har økt den siste tiden.

Nå koster det nemlig 749 kroner i måneden å se engelsk fotball. Det mot 649 kroner som det har kostet tidligere.

PR -og kommunikasjonssjef i Viaplay Group i Norge bekrefter økningen overfor Nettavisen.

– Det stemmer. For å sikre at vi kan fortsette å tilby best mulig innhold til alle Viaplays kunder, justerer vi prisene. Dette gjelder allerede for nye kunder, mens eksisterende kunder beholder gammel pris fram til debitering etter 27. februar. I tillegg tilbyr vi en årsavtale på Viaplay Total fram til 15. mars på samme pris per måned som tidligere. Eksisterende kunder får informasjon i disse dager, og i god tid før endringen gjelder dem, skriver Fredrik Olimb i en e-post.

– Et dyrt produkt

Den ferske prisøkningen blir ikke godt mottatt blant Premier League-fansen her til lands. Daglig leder i Liverpool supporterklubb i Norge, Tore Hansen, er ikke imponert over nyheten.

– Dette er et dyrt produkt i utgangspunktet og nå er vi er midt i «cost of living crisis». Alt går opp i disse dager. Det som er merkelig er at dette skjer midt i sesongen, det tror jeg aldri har skjedd før. Hva er begrunnelsen for det? Vil det bli justert opp i sommer også, eller er det stopp nå? spør Hansen oppgitt.

Til Nettavisen sier han videre at han opplever mye irritasjon rundt prisene.

– Det er et presset marked og vi ser at det er litt billigere i Sverige og Danmark, noe som er frustrerende. Vi føler at den jobben vi supportergruppene har gjort, ved å bygge opp interessen her til lands, blir brukt mot oss.

Han fortsetter:

– Jeg har aldri opplevd så mye frustrasjon og klager på grunn av prisingen.