Politisk sommerflørt

Av
DEL

LeserbrevI disse dager, hvor sommerfreden har senket seg og 200.000 arbeidsplasser henger i en tynn tråd, siden Stortinget har tatt seg ferie når landet er i unntakstilstand fortsatt, ser vi daglig politikere som har startet sin flørt frem mot valget 2021.

I aviser og nyhetsmedia på tv, ser vi uttalelser som er tydelige flørter og kurtisering av andre partier, de som kjører hardest ut er AP. Der kommer det søt musikk fra Barth Eide og Jonas Gahr Støre, i hvert fall for de «grønne» globalisertfikserte partiene som, SV, MDG og V. De to ledelse figurene som er mest opptatt av å ta tilbake kontrollen, trass svake meningsmålinger, flørter uhemmet med de partiene som ønsker å avvikle vår viktigste stabile inntekt. Eneste klare målsetningen med dette må være å komme i posisjon før valget 13. september. 2021, for å ha en potensiell mulighet til å endre makt strukturen på Stortinget.

Det på tide at noen roper varsko her, det gjør INP, for vi ser hvor bunnlinjen ender. Vi er et parti som er etablert i 2020, på bakgrunn av den økte forakten som har oppstått mot dagens nasjonale politikere. Vi er hovedsakelig ikke tidligere politisk engasjerte personer, som har et klart mål om å TA TILBAKE kontrollen over norske råvarer, ressurser og lovverk. Dagens storting har avhendet all kontroll til EU igjennom ERA og ACER 1-4 avtalene, vi er ikke lengre herre i eget hus. Vi blir pålagt å følge EU’s avgjørelser for dermed å måtte avstå fra å kunne ta de viktige grepene for å føre vårt land tilbake til den plassen vi fortjener. Vi har lenge vært verdensledende innen mange områder, men vi er nå tvunget i kne av Brussel. Vi får ikke lengre støtte oppunder vår selvforsyning, ei heller sørge for at vi har den beredskapen vi har behov for i disse ustabile tider. Alt på grunn av en gjeng med globalisertfikserte stortingspolitikere som ikke vil høre på folket.

Hva ligger bak, når leder for AP frir ved å nesten garantere for stopp i utvinning av olje- og gass i nord? Barth Eide kaster seg inn og foreslår at all fritidsbåtaktivitet skal elektrifiseres? Hvis ikke dette er en flørt med de radikaliserte MDG og andre «grønne partiene», så vet ikke jeg. Å starte med politisk flørt, som kommer til å medføre store velferdskutt, er ikke veien å gå.

Norge skal være et land hvor velferdssamfunnet blir prioritert, og ikke forsakes på bakgrunn av at noen få skal redde verden. Vi er et land som i verdenssammenheng ikke er større enn en middels by, men dagens etablerte politikere oppfører seg som at vi i denne middels store byen, skal redde verden?

Min oppfordring til folk er å se bak de grønne glitrende løftene og tenk tilbake på hvor vi er i dag, politikere som tar seg ferie, når landet er i ubalanse. Etablerte politikere som sier en ting, mener en ting og gjør den tredje. Industri- og næringspartiet (INP) stiller til valg 13 september 2021 med klare mål om å tilføre stortinget bakkekontakt og kontakt med folket.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags