Gå til sidens hovedinnhold

Politibiler kolliderte under utrykning – Spesialenheten varslet

Store materielle skader. De involverte tjenestepersonene tas hånd om av helse.

(t-a-no): Brannvesenet meldte torsdag klokka 10.30 at det hadde skjedd en trafikkulykke på E14 i Stjørdal.

Det viste seg å være to uniformerte politibiler som hadde kjørt inn i hverandre i forbindelse med utrykningskjøring. Det er ikke klart hva som var bakgrunnen for at de var på utrykning. Spesialenheten er varslet om hendelsen.

– Vi har fått en foreløpig orientering, og skal få en oppdatering senere i dag. Om vi starter etterforskning på stedet allerede i dag, er for tidlig å si. Det får vi ta stilling til når vi har mer informasjon, sier leder for Spesialenheten i Midt-Norge, advokat Halvor Hjelm Hansen til Trønder-Avisa.

Det ene kjøretøyet, en BMW, skal ha snurret rundt og havnet på åkeren ved siden av E14, like ved avkjøringa til Prestmoen. Det andre kjøretøyet, en Mercedes kassebil, sto igjen på europavegen i Stjørdal med store skader i fronten.

Les også

Kjørte av veien og havnet på taket

Politifolkene som var involvert i ulykken er tatt hånd om av helse. Klokka 11.15 var det ikke kommet melding om alvorlig personskade, ifølge politiet på Twitter.

Ifølge Vegtrafikksentralen er E14 stengt like øst for rundkjøringen ved Coop Extra og Tore Ligaard AS. Vegen vil bli stengt i en lengre periode og anbefalt omkjøring via Hell til Hegra på FV6788.

Les også

Her endte båtturen: – Gudene vet hvordan de har fått til dette

Kommentarer til denne saken