Dette skjedde i natt

SKI  20161213.
Politiet i arbeid. Politibil med blålys i fart. NB! Modellklarert til redaksjonell bruk. 
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

SKI 20161213. Politiet i arbeid. Politibil med blålys i fart. NB! Modellklarert til redaksjonell bruk. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto:

Av

Her er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 21. september.

DEL

Mann til sykehus etter voldshendelse

En mann er til behandling på sykehuset etter det politiet beskriver som en alvorlig voldshendelse i Kristiansand sentrum natt til lørdag.

Tilstanden på mannen er ukjent, men han var bevisst da han ble fraktet til akuttmottaket, og han skal ikke være livstruende skadd, opplyser politiet.

Mann omkom i drukningsulykke

En mann er bekreftet omkommet etter at han sent fredag kveld ble berget opp av sjøen ved Halsa i Møre og Romsdal.

Mannen ble reddet opp av sjøen og fraktet fra stedet, men ble like etter bekreftet død, opplyser politiet. Mannen har trolig falt ut av båten sin.

20 innsatte evakuert

Rundt 20 innsatte er evakuert til et nærliggende hotell etter det fredag kveld begynte å brenne i et verkstedbygg i Vestoppland fengsel avdeling Valdres.

Brannen startet trolig i ventilasjonsanlegget på fengselet, som er et lavrisikofengsel. Kriminalomsorgen opplyser at evakueringen derfor ikke medfører en sikkerhetsrisiko.

Soldater til Midtøsten

USA sender soldater til Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater etter forrige ukes angrep mot oljeanlegg i Saudi-Arabia.

USAs forsvarsminister Mark Esper sier i en uttalelse at de sender soldater og militært utstyr for å styrke sikkerheten i regionen.

Domstol hever Hydros bruksforbud

Den føderale domstolen i Belém har fjernet forbudet mot det nye slamdeponiet DRS2 i den sivilrettslige prosessen, skriver Hydro i en børsmelding.

Forbudet fra den samme domstolen i straffesaken gjelder fortsatt, men det er ventet at avgjørelsen i den sivile saken vil gjøres gjeldende i straffesaken innen kort tid, opplyser selskapet.

Orkan har nådd Californiahalvøya

Orkanen Lorena nådde fredag kveld land på den sørlige enden av Californiahalvøya i Mexico. Det er ventet kraftig regnvær sør på halvøya som følge av orkanen.

Artikkeltags