Pogba sendte Solskjærs United til topps

Av

For første gang er Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-lag serieleder i Premier League. Paul Pogba ble matchvinner i 1-0-seieren over Burnley.

DEL

Dermed går United til søndagens storkamp mot Liverpool med tre poengs forsprang på tittelforsvareren, med like mange spilte kamper. Det er første gang siden august 2018 at United topper tabellen i Premier League.

Etter en frustrerende første omgang med flere VAR-avgjørelser som ikke gikk Uniteds vei, og der TV-kameraene til slutt plukket opp noen stygge gloser fra Solskjærs munn, kom gjennombruddet i det 71. minutt. Etter at United vant et par dueller spilte Bruno Fernandes fram Marcus Rashford på høyresiden. Hans innlegg fant Pogba, som slo til på volley.

Franskmannens utsidetreff fra like utenfor 16-meterstreken sneiet beinet til Burnley-forsvarer Matt Lowton slik at ballen gikk mellom beina på en utmanøvrert keeper Nick Pope.

Burnley satte inn en spurt og var nær utligning ved Matej Vydra og James Tarkowski i sluttminuttene. United levde også farlig da Harry Maguire gikk opp i en hodeduell med armene i været, men etter VAR-sjekk ble det avgjort at det ikke var straffe.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken