Gå til sidens hovedinnhold

Planla for 15, det kom 68

Artikkelen er over 1 år gammel

Stor oppslutning da håndballgruppa i Surnadal inviterte til første trening for de minste.

Tirsdag var dagen for oppstart av mini håndball i Surnadal idrettshall. Tidligere leder Stian Faksnes og leder Heidi Haltli hadde håpet på stort oppmøte på første trening før sesongen, men at det skulle bli så mange, det hadde de ikke drømt om.

Stian Faksnes og Øyunn Fugelsøy Aune var klar for å ta imot 2. – 3. klasse, mens Heidi og fire spillere fra J16 skulle ha en aktiv time med 1. klassingene. Jentene hadde planlagt en trening til et antall på maksimalt 15 førsteklassinger, men skjønte fort at her ble det MANGE ivrige fremtidige håndballspillere å ha kontroll på. De kunne telle 23 førsteklassinger der jentene hadde et opplegg med stasjoner som gjorde at det kunne kontrolleres etter beste evne og som vi håper var med og bidro til at dette ble en fin opplevelse.

Stian ble litt tatt på sengen over det store antallet med andre- og tredjeklassinger, og var litt overveldet over den store gruppen på 45 håndballglade barn som skulle aktiveres. Stian og Heidi konkluderte med at dette var stor stas, og at de skal organisere dette bedre når alle disse kommer tilbake neste tirsdag. Det var samlet 68 ivrige håndballspillere.

Heidi ønsker at alle foreldre til barn som vil delta går inn på facebook : SIL Minihandball Surnadal 2019/2020 og ber om medlemskap, der vil det komme informasjon om treningstider og annen nyttig informasjon fremover. Dette var bare helt FANTASTISK.

Kommentarer til denne saken