Det var jevnt til like etter pausen og et innlegg fant Pellegrino på bakerste stolpe. Eliteseriens toppscorer sendte ballen inn i feltet igjen. Der løp Runar Espejord inn 2–1. TV-bildene viste at Glimt-spissen sto i offside, og det fikk både LSK-spillerne og supporterne til å reagere da situasjonen ble vist på storskjermen på Åråsen. Men målet sto.

– Det er med å prege hvordan vi forholder oss til kampplanen, for vi er nødt til å begynne å åpne oss. Kanskje det hadde vært en annen fotballkamp. Slik er det og vi får ikke gjort noe med det nå, sa LSK-trener Geir Bakke.

– Det er kjedelig for Lillestrøm. Det er ikke en slik ting som skal vippe en kamp i ett lags favør. Selvfølgelig er det en fordel for oss. Den er soleklar og vi er heldige, sa Glimt-trener Kjetil Knutsen til Discovery.

Liten ære

Etter kampen levnet Pellegrino – som forlot KBK i 2020 og dro til Saudi-Arabia – Kanarifansen liten ære. Spissen, som sørget for 4–1 med sitt 20. mål for sesongen, tok av seg drakta og viste den opp til Lillestrøm-supporterne. Et tydelig stikk, og etter oppgjøret forklarte han gesten overfor Discovery:

– Jeg har blitt kalt samtlige ting i 90 minutter, så jeg måtte få utløp.

Da «Pelle» fikk spørsmål om han hadde sympati med LSK-supporterne etter at Bodø/Glimt fikk et billig mål, ladet han kanonen igjen:

– Jeg har ingen sympati for den gjengen der. De kommer på kamp bare for å lage ræl og faenskap. Det er masse barn her. De sier masse ord som ikke skal være her. Vi har holdt med på alle kampanjene om at vi alle er like.

PS: Sondre Sørli var blant de 22 som trener Kjetil Knutsen tok med seg til Lillestrøm, men ble nok en gang sendt på tribunen (sammen med Ola Solbakken) da Knutsen tok ut de 20 som skulle på banen/benken.