Norge har hatt to folkeavstemninger på om vi skal bli medlem i EU. Begge gangene har folket sagt nei, men Venstre nekter å gi opp selv om folk flest ikke vil, det samme med regionsreformen. Hvorfor hører ikke Venstre på folk?

Venstre har gjennom tidene vært en av partiene som er mest for EU. Det virker som det er det eneste de snakker om. Argumentet deres er at det vil gi økt samarbeid med Europa. For det første, samarbeid med Europa kan vi få til uten å være fastklemt på et panel i Brussel. Hvis Norge melder seg inn så vil alle godene våre tilhøre EU og Norges demokrati bli svekket siden EU kommer til å stikke nesa i alt vi gjør. Norge vil altså ikke være et selvstendig land lenger. Siden alt vi tror vi eier, eier vi ikke i EU.

Men det er ikke første gangen venstre ikke hører på folk. Vi kan jo ikke glemme regionsreformen som slo sammen kommuner og fylker selv der folk ikke ville. Venstre sto som støtt og nektet å høre etter. Folk vet best i sitt eget område, Venstre!

Jeg mener at Venstre tror de vet mer enn de faktisk gjør. Jeg håper at Venstre kan begynne å høre litt mer på folk, folket bør også ha en stemme skal vi oppnå et sunt demokrati.