Om nordmøringer ut i kulden og inn i varmen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Senterpartiet (SP) har sammen med Venstre (V) i 3 perioder støtta Jon Aasen fra AP som fylkesordfører, og det har vært både å gi og ta for å få sammen en politisk konstellasjon. Nordmørslista (NML) har vært med i koalisjonen en periode. SP har i valgkampen sagt at vi ønsket å stå sammen med V og KrF og styrke dette samarbeidet.

Når SP gjorde et godt valg og V et dårligere, var det viktig for oss å bruke våre ekstrastemmer til å få med Pål Farstad inn i fylkesutvalget, framfor å hjelpe andre lister. Pål Farstad har betydd mye for mange saker på Nordmøre, både fra sin tid på Stortinget og etterpå. Det er viktig å ha representanter på Stortinget som kan følge opp lokale saker. Det har V, men ikke NML eller sunnmørslistene.

Senterpartiet har fått inn 4 av 9 fylkestingsrepresentanter (45%!) som representerer hele Nordmøre (Surnadal, Tingvoll, Kristiansund og Aure), så vi kan vel knapt forventes å skulle bidra enda mer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken