Liberalistene i Møre og Romsdal hadde et innlegg på tk.no 9. januar og jeg siterer et avsnitt derfra.

Sitat: «Forverringen av nordmenns privatøkonomi har skjedd etter at Jonas Gahr Støre ble statsminister i en regjering bestående av Arbeiderpartiet og Senterpartiet.

Til tross for at både Høyre og Arbeiderpartiet stemte for norsk medlemskap i EUs strømmarked og er like ansvarlige for de høye strømprisene i Norge, så har oppslutningen til Høyre skutt i været i de siste meningsmålingene.» Sitat slutt.

Dette er hovedårsaken til strømpris-krisen eller er det riktigere å benevne dette knefallet for EU for en politisk strømpris-skandale.

Så lenge norske velgere veksler mellom Arbeiderpartiet og Høyre ved stortingsvalgene, vil bare en fortsatt kneling for EU, FN, WEF og allskens andre internasjonale forum, gjøre at situasjonen bare vil bli verre.

Et økonomisk risikabelt «eventyr» som det grønne skifte, vil utarme det norske velferdssamfunnet, uten at politikerne ser ut til å bekymre seg om dette.

For planer om havvind og Batteri-fabrikker er «i boks», men da selvsagt uten noen peiling på hva dette vil komme til å koste og hvilke økonomiske konsekvenser dette vil medføre for folk og land!