Stig Anders Ohrvik, Nordmørslista, skriver i innlegget «Gode gamle A-pressen?» om øredøvende stillheten rundt to saker som ikke er blitt dekket av Tidens Krav. Det har han all grunn til å gjøre. En av sakene så ikke vi nyhetsverdien i, den andre glippet vi på og fikk rett og slett ikke laget. Det beklager vi.

Ohrvik tar helt feil når han påstår at det har noe med Tidens Kravs tidligere politisk tilknytning å gjøre. A-pressen er for lengst nedlagt, og vi eies av en stiftelse som er politisk nøytral. Vi bestreber oss også på å være så politisk objektiv som vi kan i vår dekning. Det betyr selvsagt at vi stadig får kritikk fra både høyre, venstre og sentrum.

Den ene saken Ohrvik savner er dekning av Senterpartiets stortingsrepresentanter fra helse- og omsorgskomiteen som var i byen for å møte leger ved Kristiansund sykehus. Det er jevnlig nasjonale politikere på besøk på Nordmøre. Det er ikke noen nyheter i det. Vi fikk tips om at de skulle komme, men ingenting som tydet på at det skulle sies eller gjøres noe nytt.

Den andre saken er en nyhet vi burde dekke: Et enstemmig vedtak i formannskapet om å be Helsedirektoratet og ansvarlig statsråd om å forsere saksbehandlingen for å få godkjent to gynekologer ved Kristiansund sykehus.

Den saken lover vi å komme tilbake til.

Vi setter pris på at Ohrvik og andre politikere følger med og peker på nyheter vi ikke har fått med oss. Han blir selvsagt ikke oversett bare fordi han kommer med litt berettiget kritikk av oss.

Les også

Gode gamle A-pressen?