Gå til sidens hovedinnhold

Oddsselskap: – KBK 2 er den soleklare favoritten

Artikkelen er over 2 år gammel

Nordicbet har plassert KBKs andrelag på toppen i den lokale 4. divisjon.

4. divisjon fotball for herrer sparkes i gang mandag 2. påskedag. Det er seks nordmørslag i divisjonen, og Tidens Krav kommer i år til å sende en rekke kamper med lokale lag.

Også nede i divisjonene settes det odds på sluttplasseringene, og Nordicbet er et av selskapene som tilbyr spill på 4. divisjon. I en pressemelding fra Nordicbet kommer deres tabelltips for divisjonen.

70 prosents vinnersjanse

Kristiansund 2 har en vinnerodds på 1,45 hos Nordicbet, som tror ingen klarer å hamle opp med KBKs andrelag.

– Vi mener at KBK 2 er den soleklare favoritten i avdelingen. Regner vi om oddsen på 1,45 til prosent, mener vi at det er 70 prosents sjanse for at de vinner avdelingen, skriver Christer Johansen, som jobber med odds på norsk fotball for Nordicbet, i pressemeldingen.

KBK 2 består av de unge spillerne som er tilknyttet Kristiansund Ballklubb, i tillegg til at en del førstelagsspillere vil være aktuelle til kamper i forbindelse med for eksempel opptrening etter skadeavbrekk.

Les også

Rødsand trives i ny rolle: - Jeg trodde jeg skulle savne livet som spiller på heltid

 

Videre nedover tabellen setter Nordicbet Eide og Omegn (5 i vinnerodds), Surnadal (7,50), Tomrefjord (11) og Åndalsnes (13).

Bak topp fem-lagene tippes Averøykameratene (15), KFK (20) og Vestnes Varfjell (22).

Les også

Tidens Krav sender Sunndals hjemmekamper på nett

 

– Rotterace i bunnen

De fire lagene som er mest sannsynlig å havne i nedrykksstriden, ifølge Nordicbet, er Dahle (40), Midsund (50), Elnesvågen (60) og Malmefjorden (60)

– Vi mener at Malmefjorden, Elnesvågen, Midsund og Dahle utpeker seg som de svakeste lagene i avdelingen. Alle vi prøve sitt ytterste for å unngå å komme på de to nederste plassene, og vi mener det kommer til å bli et rotterace, skriver Johansen i pressemeldingen.

Dahle rykket opp fra 5. divisjon i fjor etter en ren opprykksfinale mot Smøla i siste seriekamp. Tidens Krav sendte hele kampen direkte, og her kan du se høydepunktene og opptak av hele kampen:

 

Se hele opprykksfinalen i 5. divisjon.

 

Kommentarer til denne saken