Gå til sidens hovedinnhold

Nytt smittetilfelle i Averøy – og her er kommunens ønsker for påska

Averøy fikk tirsdag et mulig smittetilfelle etter hurtigtest ved innreise fra utlandet.

– Vedkommende er satt i isolasjon, skal retestes og har ingen nærkontakter, opplyser kommunen på sin hjemmeside. Der kommer kommuneledelsen også med sine ønsker for påska i forbindelse med at regjeringen innfører strengere nasjonale tiltak fra torsdag 25. mars.

– De nye nasjonale tiltakene gjelder selvfølgelig også i påskeferien – uansett hvor den tilbringes, sier kommunedirektør Berit Irene Hannasvik på hjemmesiden.

Her er påskeønskene:

Det aller viktigste er at vi denne påsken reiser så lite som mulig og møter så få som mulig for å hindre at smitten sprer seg. I Averøy ønsker vi at tilreisende tester seg ved ankomst og har færrest mulig nærkontakter under oppholdet.

Hold deg hjemme om du er syk og test deg. Bestill test på www.c19.no

– Kommunene er selve forsvarsverket i bekjempelse av pandemien. Som alle landets kommuner har våre ansatte sammen med innbyggerne stått i en svært krevende situasjon over ett år. Vårt største ønske og mål er å holde kommunen smittefri også etter påske. Det målet når vi kun i fellesskap med å overholde smittevernreglene. Vi vil unngå alvorlig sykdom og død som følge av korona, og vi vil nødig stenge barnehager, skoler og andre svært nødvendige tjenester for våre innbyggere, sier Hannasvik på kommunens hjemmeside, hvor du også finner flere detaljer.

Kommentarer til denne saken