Svorka Nett AS bytter navn til S-Nett.

Navneendringen kommer som følge av at alle nettselskap i Norge skal ha et annet navn enn andre selskaper i samme energikonsern. Dette fordi det skal være et skille mellom nettselskapene og de øvrige selskapene i konsernet som driver med for eksempel kraftproduksjon og strømsalg.

Neas har også varslet at de bytter navn på sitt nettselskap til Mellom.

Svorka Nett AS er en del av Svorka-konsernet og drifter og utvikler strømnettet til om lag 10.000 innbyggere og bedrifter i Surnadal, Rindal og gamle Halsa kommune.

- Vi håper at det nye navnet, S-Nett, vil gi assosiasjoner som blir forbundet med oss som selskap. Vi drifter og utvikler Strømnett og har valgt navnet nettopp med bakgrunn i dette, sier konsernsjef Harald Fjeldvær i en pressemelding.

Endrer logo

Han opplyser videre at det lokale nettselskapet vil være det samme som tidligere, med de samme ansatt og med samme eiere. S-Nett vil fortsatt være en del av Svorka.

- Vi opprettholder våre telefonnummer og annen kontaktinformasjon i en periode. Derfor vil slik som e-postadresser og nettadresser fortsatt fungere i en god tid fremover, opplyser Fjeldvær, og legger til at det blir ny nettadresse for kundene, snett.as, fra nyåret.

- Endring av logo vil skje over tid. For å spare både kostnader og miljø, vil vi ta logobytte i takt med behov for utbytte av klær og utstyr.