Ylvis trenger din hjelp

Calle Hellevang-Larsen, til venstre, Vegard Ylvisåker, Bård Ylvisåker og Magnus Devold hadde sesongpremiere på «I kveld med Ylvis» tirsdag kveld. Foto: Eva Godager, TVNorge

Calle Hellevang-Larsen, til venstre, Vegard Ylvisåker, Bård Ylvisåker og Magnus Devold hadde sesongpremiere på «I kveld med Ylvis» tirsdag kveld. Foto: Eva Godager, TVNorge

Artikkelen er over 5 år gammel

Vegard Ylvisåker, Bård Ylvisåker og Calle Hellevang-Larsen ønsker forslag på hva de kan konkurrere i for å få en plass oppkalt etter seg på Averøy.

DEL

For andre gang er Averøy sentral i TVNorge-programmet «I kveld med Ylvis», som denne sesongen sendes live fra Folketeateret i Oslo.

De tre programlederen skal i hvert program kjempe mot hverandre i ulike konkurranser. Premien er at plassen foran det nye kommunehuset på Bruhagen blir oppkalt etter den heldige vinneren.

Konkurransen ledes av en kar i gulldress, Magnus Devold. Han sier det var helt naturlig å henvende seg til Averøy nå Ylvis-gjengen skulle i gang med nye stunts.

- Averøy kommune har alltid hatt en spesiell plass i hjertene til oss i «I Kveld med YLVIS LIVE», så det var naturlig for oss å søke til Averøy da vi skulle finne et torg. Like naturlig håper vi det blir for Averøy kommunes innbyggere å få en plass oppkalt etter en av oss i programmet, sier Devold.

Rart

I første program kjempe brødrene Ylvisåker og Hellevang-Larsen i publikumsrafting. De tre deltakerne ble plassert i hver sin gummibåt bakerst i salen og målet var å komme først fram til scenen etter å ha surfet over hodene på publikum.

Vegard Ylvisåker fikk best flyt på båten, og leder konkurransen etter første runde.

I kveld er det klart for en ny runde med humor og galskap, og Devold har en ny konkurranse klar.

Hva det er, sier han ingenting om, men han tar gjerne imot forslag til framtidige konkurranser.

- Vi tar gjerne imot forslag fra publikum, ingenting er for rart.

Konkurransen kan gjene ha noen med Averøy å gjøre, men må kunne gjennomføres i studio.

Hvem som vinner konkurransen avgjøres i siste program, og det vil derfor ikke bli en avduking av navneskiltet i denne sesongen av talkeshowet.

Ikke i tvil

Kanskje er det noen der ute som klarer å komme med konkurranser som er Averøyrelatert?

Ordfører i Averøy, Ann-Kristin Sørvik mener stuntene fra Ylvis er fantastisk god reklame og markedsføring av Averøy.

Hun hadde bare ti minutter på seg til å avgjøre om kommunen ville være med på opplegget, men var aldri i tvil om at det måtte bli ja.

– Dette tror jeg kan få like stor betydning som skiltet og kikkerten ved tunnelen. Det er kun et vanlig gateskilt med navnet på en av de tre som skal settes opp, men jeg håper på å kunne få de hit til en avduking, og kanskje en konsert.

Artikkeltags