Vyer og visjoner

Det strømmet til med folk som ville delta på framtidskonferansen om Gjemnes Ytre på Batnfjordsøra i formiddag.

Det strømmet til med folk som ville delta på framtidskonferansen om Gjemnes Ytre på Batnfjordsøra i formiddag.

Artikkelen er over 8 år gammel

Gjemnes: En grundig kartlegging av folket på ytre Gjemnes ble servert da framtidskonferansen startet på Batnfjordsøra lørdag formiddag.

DEL

En spørreundersøkelse der folket på ytre Gjemnes hadde deltatt, ble grundig presentert av lederen for Gjemnes Ytre, Heidi Hogset i starten av konferansen. Hele 40 prosent av de 331 som hadde fått tilsendt spørreskjemaet hadde tatt seg bryet med å svare på de mange spørsmålene.

– En svarprosent som vi er godt fornøyd med. Det gir reell bakgrunn for resultatene i undersøkelsen, sa Hogset.

De mange frammøtte fikk blant annet vite at mens folket på Storlandet mer oppfatter seg som å ligge i en bakevje, ikke minst kommunikasjonsmessig, så mente folk på Gjemneslandet at de lå midt i smørøyet.

– Pendling oppfattes ikke som negativt, og den flotte naturen og de landlige omgivelsene oppfattes som en av de største plussfaktorene med å bo her, sa Hogset.

Du kan lese mer om resultatene fra den store undersøkelsen i TK mandag, og blant annet få svar på hvor de fleste hadde oppgitt at funnet av ektefelle var grunnen til at de flyttet dit, på Storlandet, på Bergsøya eller på Gjemneslandet.

Artikkeltags