17 personer sendt til legevakt eller sykehus etter cruiseulykken

De evakuerte blir tatt hånd om av helsepersonell i Brynhallen.

De evakuerte blir tatt hånd om av helsepersonell i Brynhallen. Foto:

Av

17 personer er sendt til legevakt eller sykehus som følge av cruiseulykken på Hustadvika. For minst tre av dem var tilstanden alvorlig.

DEL

Til sammen 17 personer er fraktet direkte videre til sykehus eller legevakt fra mottakssenteret som ble opprettet for evakuerte fra cruiseskipet «Viking Sky».

Fra innsiden av «Viking Sky»: Løper i panikk og får takplater i hodet 

Helse Møre og Romsdal opplyste natt til søndag at fem personer er innlagt på Molde sykehus, og fem er innlagt på sykehuset i Kristiansund, i alt seks kvinner og fire menn, hvorav to menn i 70-årene og én kvinne i 90-årene var alvorlig skadd.

På førstnevnte sykehus er en kvinne i 50-årene, en kvinne i 60-årene og en kvinne i 70-årene innlagt med lettere skader. Også en mann i 70-årene er innlagt, han har moderate skader. Her ble en av de alvorlig skadde mennene i 70-årene innlagt, men han ble fraktet videre til Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

På Kristiansund sykehus er en kvinne i 70-årene innlagt med lettere skader, og en mann i 70-årene er innlagt med alvorlige bruddskader. I tillegg er en mann i 50-årene lettere bruddskader og en kvinne i 90-årene er innlagt med alvorlige bruddskader. Kjønn, alder og status på den tiende innlagte pasienten er ikke kjent.

Artikkeltags