Dette skjedde i natt

En person ble knivstukket i Tromsø natt til lørdag.

En person ble knivstukket i Tromsø natt til lørdag. Foto:

Av

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 3. november.

DEL

Person knivstukket i Tromsø

En person er brakt til sykehus etter at vedkommende ble knivstukket i Tromsø. Operasjonsleder Lennart Steffensen i Troms politidistrikt sier til NTB at personen som er sendt til sykehus var våken og bevisst.

To personer er pågrepet, hvor en av dem også er på sykehus under behandling.

Indianerleder drept av tømmermenn i Amazonas

Ifølge BBC ble Paulo Paulino Guajajara, som var i slutten av 20-årene, skutt i Araribóia i delstaten Maranhão. Han var leder av indianerstammen Guajajaras og medlem av en miljøaktivistgruppe for å beskytte regnskogen.

En annen innfødt, Tainaky Tenetehar, ble også skadd i angrepet. I tillegg døde en tømmerhogger i en påfølgende skuddutveksling.

Mann til sykehus etter voldshendelse i Porsgrunn

En mann i starten av 60-årene er brakt til sykehus etter en voldshendelse i Porsgrunn. Mannen er ikke livstruende skadd, men har skader i hode og ansikt etter at han skal ha blitt slått og sparket. Han skal også ha vært bevisstløs.

Fornærmede har forklart til politiet at en fremmed mann som dukket opp på døra hans, står bak skadene. Ingen er pågrepet.

Trump inviterer Ukrainas president på besøk

USAs president Donald Trump har invitert sin kollega i Ukraina, Volodymyr Zelenskyj, til Det hvite hus.

– Jeg vil gjerne invitere ham. Jeg vil gjerne at han skal komme til Det hvite hus, om han ønsker å komme. Og det tror jeg han vil, sa Trump, ifølge Reuters.

Zuccarello-scoring i overtidstap

Mats Zuccarello sto bak ett av målene da Minnesota Wild tapte 3-4 etter forlengning mot St. Louis Blues på hjemmebane i NHL lørdag kveld.

Nordmannen fikk 16 minutter og 22 sekunder på isen. Målet er hans andre siden han signerte for Wild i juli.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken