Dette skjedde i natt

Politiet pågrep 10 unge mennesker etter slåsskamp på Bogerud i Oslo natt til tirsdag.

Politiet pågrep 10 unge mennesker etter slåsskamp på Bogerud i Oslo natt til tirsdag. Foto:

Av

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag 30. juli,

DEL

Minst 17 omkom i flystyrt i Pakistan

17 personer, fem av dem om bord, omkom da et militærfly styrtet i en landsby i nordlige Pakistan tirsdag. 15 er innlagt på sykehus med skader.

Militærflyet styrtet i et boligområde i landsbyen Mora Kalu utenfor Rawalpindi, ikke langt unna Islamabad, like før daggry.

Ikke flertall i Senatet for å stanse Trumps våpensalg

Forslaget om å overstyre Donald Trumps veto som sikrer salg av amerikanske våpen til Saudi-Arabia, fikk ikke nok stemmer. Dermed fortsetter USAs våpensalg.

Avstemningen i Senatet mandag endte 45–40. Det var nødvendig med to tredels flertall for å overstyre presidentens veto.

Ni reddet fra overtent fritidsbåt på Tjøme

Brannvesenet fylte natt til tirsdag en stor fritidsbåt med skum etter at den ble overtent i en gjestehavn på Tjøme i Vestfold. Ni personer var i båten, men alle greide å komme seg unna brannen på egen hånd.

Politiet fikk melding om brannen klokken 22.30 mandag kveld. Båten lå ved Havna hotell på Tjøme da det brøt ut brann, meldte Sørøst politidistrikt, men fortøyningene ble kappet og båten skjøvet ut fra land.

Bil kolliderte med kyr og kjørte av veien

En bilfører ble reddet ut av en personbil med lettere skader etter at den traff to kyr og deretter kjørte i grøfta på Fjærlandsvegen i Sogn og Fjordane natt til tirsdag.

Føreren av bilen ble bevisstløs etter sammenstøtet og utforkjøringen som endte med at bilen ble liggende på taket utenfor veien, opplyser politiet.

Ti personer pågrepet etter slåssing i Oslo

I alt ti personer ble pågrepet og elleve ble bortvist av politiet etter en slåsskamp på Bogerud i Oslo mandag kveld. Personene var i alderen 15 år til midten av 20-årene.

Politiet fikk melding om slåssingen klokken 20.47, men etterspillet var ikke avsluttet før nærmere klokken 1 natt til tirsdag.

Artikkeltags