Turister skadet i bussulykke i Tyrkia – norske turister skal ha vært om bord

Av

En buss med turister fra henholdsvis Norge, Polen og Russland veltet i turistbyen Kemer i Tyrkia tirsdag kveld, melder Alanyaposten.no. Flere skal være skadd.

DEL

Ulykken skjedde i Kemer, som ligger om lag 40 kilometer fra Antalya.

De skadde har blitt fraktet til et lokalt sykehus. Én person skal være alvorlig skadd, ifølge den statlige kringkasteren TRT.

I tyrkiske medier er det motstridende meldinger om antall skadde. Ifølge TRT er til sammen 20 turister skadd, mens den tyrkiske avisa Hurriyet melder om 41 skadde turister – 38 av dem fra Polen.

Bilder og video fra stedet skal vise bussen liggende på siden i bunnen av en bratt skråning ned fra veien. Det er foreløpig ikke kjent om det er nordmenn blant de skadde.

Utenriksdepartementet har foreløpig ikke kunnet bekrefte om nordmenn var involvert i ulykken.

NTB har vært i kontakt med flere reisebyråer som flyr norske turister ned til området, deriblant TUI og Ving. Ingen av disse har fått melding om ulykken, men jobber med å få klarhet i situasjonen.

Tyrkiareiser bekrefter til NTB at den aktuelle bussen ikke er blant deres busser. Etter det NTB erfarer dreier det seg om en buss som var på vei til flyplassen.

Artikkeltags