Bil havnet i elv – to personer involvert

Bilen ble tauet opp fra elva mandag ettermiddag.

Bilen ble tauet opp fra elva mandag ettermiddag. Foto:

Bil funnet liggende på taket i en elv. Tenåring mistenkes for kjøring i beruset tilstand.

DEL

En bil ble mandag formiddag funnet i en elv på Tustna. Hovedredningssentralen for Sør-Norge (HRS) satte i gang leteaksjon med luftambulanse og redningshelikopter, fordi det var uklart om noen var i eller i nærheten av bilen.

Det ble satt store ressurser inn i søket. Politiet koordinerte aksjonen og opplyste like før klokken 12 at nødetatene var på plass på stedet for å undersøke forholdet.

Ved Hovedredningssentralen Sør-Norge får NTB opplyst at det var klokken fikk 10.50 at de fikk melding om at en bil var observert liggende på taket i elva. Det var ikke gjort funn av personer i eller rundt bilen, og det ble derfor satt i gang søk i området.

Klokken 12.06 melder politiet følgende på Twitter:

«Vi er i kontakt med to personer som bekrefter at de var involvert i trafikkulykken hvor en bil havnet i elva. De fremstår som uskadet. Politiet vil etterforske saken videre. Søk etter savnede personer er avsluttet».

Redningshelikopteret har returnert til Ørland.

Politiet opplyser videre at de mistenker en gutt i tenårene for kjøring i beruset tilstand.

– Gutt i slutten av tenårene, erkjenner å ha kjørt personbilen i elva i natt. Han mistenkes for kjøring i beruset tilstand. Førerkortet er beslaglagt, og han vil bli fremstilt for blodprøve, skriver politiet på Twitter.

Artikkeltags