Lanserer kompetanseprogram for akvakulturnæringa

Mindmore: Nyskapende samarbeid mellom Linda Offenberg (fra venstre), Helene Moe, Marita Spigseth, Svein Martinsen, og Yngve Kruse.

Mindmore: Nyskapende samarbeid mellom Linda Offenberg (fra venstre), Helene Moe, Marita Spigseth, Svein Martinsen, og Yngve Kruse.

DEL

MindMore er et samarbeid mellom selskapene MoreFish og MindMap, hvor spisskompetansen på akvakultur og medarbeiderutvikling forenes. Det opplyser Linda Kristin Offenberg fra MindMap i en pressemelding.

– Vi drifter anlegg selv, vi rekrutterer til næringa, vi jobber med tekniske og biologiske utfordringer og vi jobber med HMS og HR (Helse, miljø og sikkerhet, samt menneskelige ressurser).

– Med andre ord: Vi kjenner akvakulturnæringa og ønsker å bidra til økt kompetanse, sier Offenberg i pressemeldingen.

– Vi vet at en hektisk og krevende hverdag bringer med seg mange utfordringer. Vi ser at dyktige ansatte ofte mangler bakgrunnskunnskap og verktøy for å løse ulike situasjoner i jobben sin. Noen ganger er det utfordringer knyttet til det tekniske eller biologiske. Andre ganger er det utfordringer på det menneskelige plan. Vi vet at kunnskap og utvikling gir motiverte ansatte og bedre resultater. Derfor har vi gått sammen for å kunne levere en mer komplett kurspakke tilpasset behovet i oppdrettsnæringa, opplyser Offenberg i pressemeldingen.

MindMore har kick off 13. november klikken 13.00-15.00 på Clarion Brattøra i Trondheim.

Artikkeltags