Mannen som døde etter fall fra bru i Trollstigen, skal ha tatt bilder

Trollstigen 20030808 :
Utsikt fra Trollstigveien fra utsiktpunktet. Turiststed. Svinger. 
Foto: Lise Åserud / SCANPIX (FRB)

Trollstigen 20030808 : Utsikt fra Trollstigveien fra utsiktpunktet. Turiststed. Svinger. Foto: Lise Åserud / SCANPIX (FRB) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det var en mann i 40-årene (litauisk statsborger) som døde etter å ha falt fra Stigfossbrua i Trollstigen mandag. Mannen var sammen med to andre da han havnet i elva.

Lensmann Vebjørn Bale i Rauma betegner det som skjedde som en tragisk ulykke.

– Det vi vet så langt er at han falt fra en parkeringsplass ved Stigfossbrua. De har tatt bilder, og det er og grunn til å tro at det har vært ablegøyer, mannen har tatt et steg bakover, havnet over murkanten. Han falt ned skråningen og ble ført ned i elva, sier lensmannen til VG tirsdag ettermiddag.

Stigfossbrua er et populært sted for å stoppe og ta bilder, selv om det i utgangspunktet kun er en møteplass for biler. Det var – ifølge VG – en liknende hendelse for noen år siden fra den samme brua, uten dødelig utfall.

Lensmannen sier det er få ulykker med personskader i Trollstigen, selv om det ofte er trafikale utfordringer i turistsesongen.

– Men dette har bedret seg veldig fra noen år tilbake. Uansett, når sånne ulykker skjer er det naturlig å se på om det er ting man kan foreta seg for å gjøre ting sikrere. Men i norsk natur klarer man ikke sikre alt. En annen faktor er folks sin egen innsats for å opptre sikkert, sier lensmannen til VG.

Mann falt i elva ved Trollstigen 

Artikkeltags