Troll og alver sjarmerte

Store og små på scenen i Møst ungdomshus leverte varene.

Store og små på scenen i Møst ungdomshus leverte varene.

Artikkelen er over 4 år gammel

Møst barneteater høstet trampeklapp etter en prikkfri premiere på Den forbudte skogen søndag kveld.

DEL

Rundt 20 på scenen i Møst ungdomshus sjarmerte en nesten fullsatt sal med eventyret som Linda Kristin Øyen hadde skrevet selv.

Det var litt spenning i forkant om det tekniske ville fungere prikkfritt, men det gjorde det. Her var musikk, røyk, lys og flotte kostymer, men best av alt, store og små skuespillere som levde seg inn i eventyret.

Selv sattt vi på aller bakerste rad, og fikk med oss hver eneste replikk. Det er sannelig godt gjort når små førstegangsskuespillere har sommerfugler i magen foran masse publikum.

Dansen og sceneopptredenen gled prikkfritt. Trollene fikk hjulpet Ida og Jørgen som hadde trosset forbudet om å gå inn i skogen, og huldra lyktes ikke med sin plan om å forhekse Jørgen, for den kloke kona Hutti Tutti hjalp Ida med en trylledrikk, og dermed kunne alvene igjen ta over herredømmet.

Eller var det hele bare en drøm? Sannelig, det fikk vi ikke helt vite. Men morsomt var det. Og en skikkelig ettervekst til teatermiljøet i Møst fikk vi oppleve. Vi gratulerer med flott forestilling.

Artikkeltags