Tre sjefer slutter

Bergsvein Brøske, Karin Åsbø og Sara Brauten forlater Vårsøg hotell og går til nye utfordringer i Amfi.

Bergsvein Brøske, Karin Åsbø og Sara Brauten forlater Vårsøg hotell og går til nye utfordringer i Amfi.

Artikkelen er over 6 år gammel

Tre av sjefene ved Vårsøg hotell i Surnadal slutter samtidig.

DEL

Direktør Bergsvein Brøske, arrangementssjef Sara Brauten og salgssjef Karin Åsbø skal alle til nye stillinger i Amfi-systemet.

Det er tidligere kjent at direktør Brøske forlater hotellet han har vært sjef for i fem år. Han blir leder for Amfi-senteret på Sunndalsøra.

Samme dag ble det også kjent for de ansatte at Åsbø slutter. Hun skal drive Til Bords-butikk, også det i Amfi-senteret på Sunndalsøra.

Nylig ble det også kjent at Brauten har sagt opp sin stilling. Hun skal fra høsten av drive parfymeri i Amfi-senteret i Surnadal.

Ingen dramatikk

– Dette er ingen dramatikk for oss, og det er bare tilfeldig. Det er likevel litt spesielt at tre av sjefene slutter samtidig, sier Ida Elisabeth Dønheim. Hun er den som 9. juli tar over som hotelldirektør. De andre stillingene som sjefene nå forlater, blir foreløpig løst ved vikar og interne omrokkeringer.

– Lise M. Bjerknesli er ansatt i vikariat for Åsbø. Stillingen som salgssjef løses i første omgang med bruk av ressurser og kompetanse som finnes på huset, sier Dønheim. Hun understreker at det er god stemning på hotellet, der det er «business as usual».

– Hotellet går som vanlig, her er vi alle motiverte for å ta hotellet videre, sier Dønheim.

Artikkeltags