Politiet fikk beskjed om brannen i firemannsboligen i Myragata 2 klokken 02.09 i natt. Det var en nabo som meldte fra om brannen, etter å ha sett røyk i inngangen.

De tre beboerne som døde befant seg i toppetasjen av trebygningen. Fire andre beboerne ble evakuert, uten å ha pådratt seg skader. Det var ikke åpen ild, så det var ingen fare for at brannen skulle spre seg.

Ifølge politiet er det kun brannskader på indre rom av huset. Politiet antar at det hele startet som en ulmebrann i en av de to hyblene øverst i trebygningen, der de tre omkomne befant seg.

– De tre omkomne befant seg alle i samme hybel, og de har tilknytning til hverandre, forteller Jan Inge Byugge ved politiets operasjonssentral.

– Skadene på bygningen ble begrenset til hybelen der de omkomne var, sier vakthavende ved Nordmøre og Romsdal politi, Peder Hjertvik til NTB.

Brannvesenet var raskt til stede. Firemannsboligen ligger vis-á-vis brannstasjonen, med de tre var allerede døde.

Dette er andre gang på kort tid at noen mister livet i en brann på Sunndalsøra. 1. desember i fjor omkom en sterkt handikappet 47-åring under en brann i Tredalsvegen.

Tidens Krav kommer tilbake med mer...