Motorhavari og trafikkulykke skapte lange køer

Køa på Frei-siden av Freifjordtunnelen går så langt øyet kan se fra tunnelåpningen.

Køa på Frei-siden av Freifjordtunnelen går så langt øyet kan se fra tunnelåpningen. Foto:

To hendelser på kort tid i Freifjordtunnelen i fredagsrushet. Først motorhavari, så trafikkulykke med tre kjøretøy involvert.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Klokken 17.15 melder politiet at Freifjordtunnelen er åpen for trafikk igjen, etter å ha vært stengt to ganger på kort tid.

Trafikkulykke

Tre kjøretøy var like etter klokken 16.00 involvert i en trafikkulykke inne i Freifjordtunnelen. En person måtte sjekkes for mulige skader av ambulansepersonell. Tunnelen måtte stengeog det opsto lange køer på begge sider.

Vitner som Tidens Krav snakket med sier køen strakk seg fra tunnelåpningen forbi Storbakken og Prestmyra mot Bolga.

Motorhavari

Politiet meldte i 15.30-tiden fredag ettermiddag at Freifjordtunnelen mellom Kristiansund og Gjemnes var stengt. Årsaken da var en bil med motortrøbbel.

Dermed oppsto det lange køer på begge sider av tunnelen. Blberging ble kalt ut til stedet, og rundt klokken 15.45 ble tunnelen åpnet for trafikk igjen.

Men det tok bare et kvarter før tunnelen måtte stenges på nytt.

Like etter klokken 16 ble det meldt om en trafikkulykke i Freifjordtunnelen der tre kjøretøy er involvert. Én person blir tatt hånd om av ambulansepersonell.

Hendelsene i tunnelen skjedde akkurat i rushtiden fredag ettermiddag, med mange bilister ute på veien - på vei hjem fra jobb og på tur til vinterferie.

Les saker fra din kommune

Her har vi samlet nyheter fra kommunene på Nordmøre:

Kristiansund, Aure, Averøy, Eide, Halsa, Gjemnes, Tingvoll, Smøla, Sunndal, Surnadal, Rindal.

Artikkeltags