Gå til sidens hovedinnhold

To skadet etter kollisjon i Surnadal

Artikkelen er over 11 år gammel

To personer er skadet og tatt med til sykehus etter at to varebiler kolliderte fredag morgen. Stengt luftrom hindret luftambulansen å komme.

Varebilene kolliderte like før klokka 07.00 mellom Polden og Haugen på Rv 670 mellom Kvanne og Skei i Surnadal. Sjåførene var alene i bilen, og det skal ikke ha vært vitner til selve kollisjonen. Begge måtte skjæres løs, og spesielt for den ene involverte skal det være snakk om relativt alvorlige skader.

- Dersom luftrommet hadde vært åpent, ville vi bedt om luftambulanse til i alle fall den ene, kanskje begge to, sier politibetjent Helge Berg til Tidens Krav.

Begge de skadede ble i stedet tatt med til sykehus i ambulanse. Det er snø og slaps på veien og begge bilene hadde sommerdekk. Veien var stengt i over en time, og det ble svært lange køer på begge sider.

Årsaken til ulykken er ikke klarlagt, men det kan virke til at bilen som kom ut av en slak sving i retning Skei, har mistet kontrollen og kollidert med varebilen som kom i retning Kvanne. Begge varebilene tilhører lokale firma, og begge sjåførene er fra Surnadal. Det var full utrykning av brannmannskaper, lege og politi.