Stein Olav har jobbet samme sted i 40 år – fredag var siste dag

Stein Olav Harstad kunne ta med seg en blomsterbukett som 1.-klassinger hadde plukket og en stjernekikkert fra kommunen hjem etter sin siste arbeidsdag.

Stein Olav Harstad kunne ta med seg en blomsterbukett som 1.-klassinger hadde plukket og en stjernekikkert fra kommunen hjem etter sin siste arbeidsdag. Foto:

Stein Olav Harstad ble takket av etter 40 år på samme arbeidsplass.

DEL

Fredag var siste dag som lektor ved Straumsnes barne- og ungdomsskole for Stein Olav Harstad. Han har jobbet ved skolen i hele sin yrkeskarriere, 40 år til sammen.

– Stein Olav har møtt generasjoner av elever og vært en del av et samfunn i utvikling. Han har vært en engasjert og kunnskapsrik lærer og bidratt til en god skole, og som har evnet å se og gi elevene kunnskap og tro på seg selv. Den beste attesten fikk han fra elevene som syntes det var dumt at han sluttet og at han var den beste til å forklare vanskelige oppgaver på en forståelig måte, skriver Tingvoll kommune om lektoren.

På sin siste dag fikk Harstad en blomsterbukett fra 1.-klassingene Amalie, Mathea og Åsa. Fra kommunen og kollegaene fikk han en stjernekikkert.

– Stein Olav vil fortsette å utforske og lære mer som pensjonist, skriver Tingvoll kommune om gaven, og fortsetter:

– Vi takker for det gode arbeidet som Stein Olav har utført i sine 40 år i grunnskolen i Tingvoll kommune. Vi ved SBU vil savne hans engasjement og lune, gode humor. Vi ønsker han lykke som pensjonist.

Artikkeltags