Bli med og kjør Tingvoll - Meisingset i ekspressfart

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Lenge siden du har kjørt riksvei 70 mellom Meisingset og Tingvoll? Nå kan du kjøre gjennom anleggsområdet i ekspresstogsfart!

Se video øverst i saken. Statens vegvesen har lagt den ut på sin facebook-side.

Statens vegvesen har nylig lagt ut en video på sine nettsider for å vise trafikantene endringene som nå gjøres på riksveien mellom de to bygdene.

Her brukes det nå en halv milliard kroner på å utbedre knapt 10 kilometer at hovedinnfarts- og utfartsåren mellom Nordmøre og resten av verden - det vil si E6 på Oppdal.

Den var tidligere kalt "berg- og dalbanen" som Statens vegvesen kunne leie ut til nær sagt enhver tivolieier på grunn av de mange humpene i veien, spesielt i vårløsninga.

Selv ambulansene vegret seg for å kjøre her av hensyn til pasientene, de valgte å kjøre på andre sida av fjorden om de måtte til sykehus i Kristiansund.

I høst er asfalten lappet og forbedret, så nå i vinter skal kjøreforholdene - og forholdene for de som brøyter - være litt bedre.

Anleggstrafikken har nemlig gjort store skader som nå er utbedret.Ellers tar vi med at forrige uke startet rivningen av brua på Meisingset, slik at arbeidene for å lage en ny bru kan settes i gang.

Storelva er lagt om rundt byggegropen for å unngå at forurenset vann renner nedover elva. Det skal i første omgang sprenges og klargjøres for støping av fundamenter for den nye brua.

Artikkeltags