Frokostmøte om Tingvoll

Kristin Sørheim presenterte kommunens nye stolthet, Tingvoll Økopark, som åpner 14. juli.

Kristin Sørheim presenterte kommunens nye stolthet, Tingvoll Økopark, som åpner 14. juli. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Nordmøres største forening, KNN, arrangerte frokostmøte tirsdag morgen. På menyen: Tingvoll.

DEL

Med sine over 350 medlemmer - fra små og store bedrifter, næringsliv, kommuner, organisasjoner og institusjoner - er Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) Nordmøres største forening.

Sunn frokost

Én av KNNs oppgaver er: «Å styrke næringsutviklingen på Nordmøre, og å jobbe for at regionen blir et attraktivt sted å bo og flytte til». I dag, tirsdag morgen, arrangerte KNN frokostmøte på Tingvoll Fjordhotell - en frokost som skulle gi «energi, faglig påfyll med aktuelle temaer og nettverksbygging».

Økokommunen

Mye kompetanse var samlet under hotelltaket hvor deltagerne blant annet fikk høre Kristin Sørheim fortelle om kommunens nye stolthet, Tingvoll Økopark, som åpner 14. juli, og som «vil bli enestående som opplevelsespark i sitt slag i Norge».

AquaGen orienterte om avansert rognproduksjon og Aquagens spennende ønsker om vekst i Tingvoll. AquaGen er verdensledende innenfor genetikk på sitt område.

Videre fortalte Vegard Nekstad om etableringen av næringslivets fagråd på Tingvoll og deres visjoner og mål for fremtiden. Fra Odd Helge Innerdal og Statens Vegvesen fikk tilhørerne opplyst at arbeidet med riksvei 70 så langt er i rute.

I møtet ble det flere ganger fremhevet viktigheten av at kommunen, politikere og næringslivet spiller på lag for å utvikle økokommunen Tingvoll.

Artikkeltags