– Dette er en utfordring, og jeg er veldig motivert

Nanna Eriksen Røe blir daglig leder ved Tingvoll Økopark.

Nanna Eriksen Røe blir daglig leder ved Tingvoll Økopark. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nanna Eriksen Røe er tilsatt som daglig leder i Tingvoll Økopark.

DEL

– Gratulerer med jobben.

– Tusen takk. Dette er en utfordring, og jeg er veldig motivert, svarer Nanna Eriksen Røe og legger ivrig og entusiastisk ut om hva Tingvoll Økopark er, har vært og skal bli.

Ivrig

Og siden hun nå er nyansatt og gløder for sin arbeidsplass, har vi ikke hjerte til å stoppe henne. Dermed hører vi på hva hun har å fortelle om hva som rører seg ved økoparken i Tingvoll - fotosyntesen, meitemarkens forunderlige reise i jorda, økologisk landbruk, kompost, hagestell og jordbærsnutebiller, analyse om hva hesten spiser, økologisk snø kontra kunstsnø med miljøstoffer og hva ikke.

Røe har en bred og solid erfaring i livsbagasjen, nesten 30 år som næringslivleder på Nordmøre, deriblant som daglig leder av Jonas Eriksen.

En liten overgang fra verktøy til forskning.

– Ja. Men som daglig leder hadde jeg også personalansvar, strategi, markedsføring, økonomi og ja, ledelsesansvar. Det er klart at nå får jeg mye nytt å lære, og det er motiverende.

Livsviktig

Fra hjemmsiden til Tingvoll Økopark sakser vi følgende:

«Selskapet Tingvoll Økoparken Eiendom ble stifta i 2015, med mål om bygge et nasjonalt kunnskaps- og opplevelsessenter for å fremme økologi og bærekraftig utvikling.

Våre eiere er Tingvoll kommune, Møre og Romsdal fylkeskommune og Norsk senter for økologisk landbruk.

Viten om biologiske sammenhenger og matproduksjon er livsviktig. Det har våre samarbeidspartnere forstått, derfor støtter de oss.

Stiftelsen Norsk senter for økologisk landbruk (NORSØK) eier Tingvoll gard. Stiftelsen har stilt garden, husa og området til disposisjon for Økoparken.

Møre og Romsdal Fylkeskommune, Tingvoll kommune og Staten har alle vært viktig for å få parken realisert».

Nanna Eriksen Røe tiltrer stillingen som daglig leder 1. desember.

Artikkeltags