Til høyre: Den nye styrelederen i Helse Midt-Norge

Ola H. Strand er ny styreleder i Helse Midt-Norge. Her er han sammen med kronprinsesse Mette Marit under Coops miljøpris 2013 på Nationaltheatret. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Ola H. Strand er ny styreleder i Helse Midt-Norge. Her er han sammen med kronprinsesse Mette Marit under Coops miljøpris 2013 på Nationaltheatret. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Ola H. Strand og Paul Steinar Valle ble i foretaksmøtet torsdag oppnevnt til henholdsvis styreleder og nestleder i styret for Helse Midt-Norge RHF.

DEL

Det skriver kommunikasjonsavdelingen i Helse- og omsorgsdepartementet i en pressemelding.

Kommunalsjef Liv Stette i Ålesund kommune er nytt styremedlem.

– Jeg er trygg på at på at de kommer til å videreføre det viktige arbeidet som styret gjør på en god måte, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Marthe Styve Holte fratrådte som styreleder i Helse Midt-Norge RHF 13. oktober. Ola H. Strand er tidligere nestleder i styret i Helse Midt-Norge RHF, og Paul Steinar Valle tidligere styremedlem. Valle jobber på Kontali i Kristiansund.

Les også: Sjefen i Helse Midt-Norge går av

– Både Strand og Valle har betydelig erfaring fra styrearbeid, også fra styret for Helse Midt-Norge RHF, og vil bidra til viktig kontinuitet, sier Bent Høie.

Tjenestetiden er fra dags dato og frem til ordinær oppnevning av styret for Helse Midt-Norge RHF i januar 2016.

Artikkeltags