Her er de mest leste sakene i påsken

UHELDIG: Venstrebeinet til Tor Erik Torske er gipset, og sunndalingen må forberede seg på å se sesongstarten fra sidelinjen. Saken om den uheldige Torske var en av mange som ble mye lest i løpet av påsken på tk.no

UHELDIG: Venstrebeinet til Tor Erik Torske er gipset, og sunndalingen må forberede seg på å se sesongstarten fra sidelinjen. Saken om den uheldige Torske var en av mange som ble mye lest i løpet av påsken på tk.no Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

tk.no har jevnlig blitt oppdapert i løpet av påsken. Ikke fortvil om du gikk glipp av godsakene; her er de mest leste.

DEL

Vi starter med saker publisert onsdag 28. mars. Aller mest lest denne dagen var historien om småbarnsfamilien Dahlø Smeby som skal bygge sin førstegangsbolig på Draget.

Mange av TK-leserne denne dagen klikket seg også inn på artikkelen om Outlet Shop Kristiansund som etter et nylig opphørssalg åpner i nye lokaer 5. april.

Historien om den uheldige fotballspilleren Tor Erik Torske var det også mange som fikk med seg onsdag.

Av sakene uten +, var det brannene på Smøla som fikk flest lesere.

Skjærtorsdag

Saken om Outlet Shop ble mest lest skjærtorsdag, mens det også var populært å lese om de mange som koste seg i vårsola som hele Nordmøre kunne glede seg med gjennom det aller meste av påskeferien.

Ingrid Emma Jacobsen fortalte om sin drøm om å satse på egen bedrift. Det var det mange som likte å lese om.

Av de åpne sakene var det artikkelen om snø og is på riksvei 70 ved Gråura som ble mest lest.

Langfredag

Promek på Smøla har ordrebøkene fulle til juni 2019. Det kunne du lese om langfredag, der daglig leder Kenneth Ramberghaug fortalte at bedriften skal levere en ny båt hver tredje uke.

Nest mest lest langfredag var også om båt: En supplybåt litt utenom det vanlige, var tittelen på saken om Ocean Art.

Ganske mange er innom kirken i løpet av påsken. Langfredag var det gudstjeneste i Kirkelandet kirke, og tk.no viste med bilder noen av dem som var der.

Av de åpne sakene var det en tildragelse på et utested i Oppdal som fikk flest lesere.

Påskelørdag

Mens det flotte påskeværet fortsatt gledet hele Nordmøre, kunne TK-leserne se at det drikkes mer alkohol i Kristiansund enn i Molde. Og muligens noe overraskende; det er surnadalingene som drikker minst av nordmøringene.

I en annen mye lest artikkel denne dagen, fikk vi vite at Kommunal- og moderniseringsdepartementet ikke finner grunnlag for å igangsette en egen utredning av grensejustering av nordmørskommuner mot Trøndelag, slik flere nordmøringer har bedt om.

Saken om Karin Bjerknes fra Halsa, som er Nordmøres eneste likeperson, ble godt mottatt av TK-leserne.

Brann i en hytte i Eide sent fredag kveld, ble mest lest av de åpne sakene lørdag.

1. påskedag, søndag

Med påska på hell og litt flere skyer på den nordmørske himmel, er det fremdeles mange som er innom tk.no, og enda en gang er det båter det leses mest om. Saken om Møre Båtservice som gjør seg klart til 40-årsjubileum, ble mest lest denne dagen.

Saken om rådmann Arne Ingebrigtsen som foreslår at Kristiansund kommune skal ta opp 50 millioner kroner i lån for å gjennomføre vedtatte investeringer, var det mange som fikk med seg.

Mange har vært på ski i det som ble den beste værpåsken i manns minne. John Øye tok seg til fjells på sykkel, noe som kanskje inspirerte andre til å forsøke det samme ...?

Underveis i påsken har vi hatt flere artige artikler i serien Elleville fotballhistorier. En av dem var om surnadalingen Olav Kåre Fiske som den dag i dag er mest kjent for pissmålet han slapp inn i cupkampen mot Sunndal i 2000.

Artikkelen om brann i en garasje i Eide, ble mest lest av de åpne sakene søndag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken