Få nyhetene servert i innboksen

Hennning Betten nyhetsredaktør i Tidens Krav

Hennning Betten nyhetsredaktør i Tidens Krav

Artikkelen er over 2 år gammel

Snart kan du hver morgen våkne til de viktigste nyhetene fra Tidens Krav, sendt til deg på epost.

DEL

Rundt 15. april vil Tidens Krav starte med å sende ut nyhetsbrev til lesere som ønsker å være ekstra oppdatert.

– Hver morgen i god tid før klokka 08.00 skal vi sende ut et nyhetsbrev på e-post. Det vil inneholde det vi mener er de viktigste og siste sakene fra Nordmøre den dagen, sier nyhetsredaktør Henning Betten i Tidens Krav.

Nyhetsbrevet vil ha både åpne saker for alle, og noen TK+saker som er for alle abonnenter.

Man trenger ikke være abonnent for å motta nyhetsbrevet, det holder med å være registrert som aID-bruker hos Tidens Krav.

– Flere aviser i Amedia har testet ut slike nyhetsbrev, og tilbakemeldingene er at dette er ideelt for alle samfunnsengasjerte og ivrige avislesere, sier Betten.

Det skal være enkelt for leserne å abonnere på nyhetsbrevet, og samtlige artikler på tk.no er derfor utstyrt med en knapp med «Meld deg på vårt nyhetsbrev» i bunn av teksten.

– Dette er et ekstratilbud til dem som ønsker å være sikker på å få siste nytt fra vår region rett i eposten sin. Designet er aller best tilpasset mobil og nettbrett.

Henning Betten forteller at planen er å sende ut nyhetsbrevet på e-post hver morgen, men det kan også være aktuelt å sende ut spesielle varsler i tillegg.

– Hvis det skjer noe i vårt distrikt vi mener det er viktig at alle får med seg raskt, kan vi også sende ut nyhetsbrevet på andre tidspunkt av døgnet.

Trykk på snarveien nedenfor hvis du ønsker å få nyhetsbrevet når vi starter utsendingene i slutten av neste uke.

Start nyhetsbrevet her.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken