Sunndal og Surnadal kommuner har arrangert Sjekk Nordmøre Trondheimstreff på Dokkhuset de fire siste årene.

– Dette har vært en fin rekrutterings- og nettverksarena, og en viktig møteplass for næringsliv, kommuner og framtidig arbeidskraft. Tilbakemeldingene har vært gode, både fra deltakere og dere bedrifter som har vært med. Vi har likevel hatt en følelse av at det er tid for forandring og det vil vi gjøre noe med, skriver Sjekk Nordmøre i en pressemelding.

I år blir det derfor et annet konsept der Sjekk Nordmøre har stand på Trøndelagsdagen med etterfølgende TrondheimsPUBtreff. Trøndelagsdagen arrangeres den 20. april på Scandic Lerkendal.

– Sjekk Nordmøre har bestilt en stand og vi vil gjerne ha med oss noen av dere bedrifter til å stå på stand sammen med oss. Hvis dere ikke har anledning til å være med selv, kan vi presentere dere på standen, skriver Mette Sæter Ormset, Sigrun Rødset og Anne Lise Wullum i pressemeldingen fra Sjekk Nordmøre.

Etter at Trøndelagsdagen er over, blir det altså et uformelt PUBtreff.

– Vi har ikke lagt detaljene for dette treffet ennå, men vi ønsker svært gjerne å ha med oss deltakere fra flere bedrifter, slik at vi kan få til en god og uformell dialog med aktuelle deltakere (studenter og andre), samt at det blir et sosialt treffsted.

I tillegg til TrondheimsPUBtreff, blir det også et liknende opplegg i Oslo i forbindelse med Matstreif i den 22.–23. september.

– Det betyr at vi også når personer på andre steder enn det vi tidligere har konsentrert oss om, skrive de tre.